Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 23 oktober 2016

Bob Geudeker neemt afscheid als commissielid

Om gezondheidsredenen stopt Bob per direct als lid van de Raadcommissie Leefomgeving van de gemeente Aa en Hunze. De laatste tijd merkt hij in toenemende mate dat de lichamelijke en geestelijke conditie achteruit gaan. Het valt hem steeds zwaarder om energie en aandacht te verdelen over het thuisfront en activiteiten buitenshuis. De fractie en voorzitter en griffier van de gemeenteraad van Aa en Hunze zijn als eerste al op de hoogte gebracht van dit besluit. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 27 oktober wordt officieel afscheid genomen.
Bob is 6 jaar commissielid geweest. Uiteraard blijft hij wel lid van D66 en Bob is desgevraagd altijd bereid om de fractie op de achtergrond bij te staan met zijn deskundigheid. En dat wordt zeer op prijs gesteld!